روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) برای بدن

🌟 روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) مفید برای استرس و درمان سر درد و میگرن
🌟 روغن اسطوخودوس (لاوندر) برای پوست و مو


قیمت : ۱۵۵٫۰۰۰ تومان 🌟 ثبت سفارش روغن اسطوخودوس (لاوندر) اصل 🌟


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


🌟 درمان و التیام زخم ها
🌟 جلوگیری و درمان نفخ، تهوع، بی خوابی


👇 تضمین اصالت محصول 👇

کانون طب ماندگار ابن سینا ایران


برای ثبت سفارش این روغن با کیفیت و غلظت فوق العاده اقدام کنید !!


روغن ماکادمیا غیر خوراکی ۱۰۰% خالص و اصل


نکته مهم : درصورت داشتن سوال و ابهام درباره ” روغن اسطوخودوس ” میتوانید از مشاوره رایگان ( تماس تلفنی + کانال تلگرام + مشاوره تلگرامی + واتساپ ) استفاده کنید.

ما با صبوری در کنار شما هستیم !!


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


کیفیت و غلظت فوق العاده و بی نظیر !


خواص روغن اسطوخودوس (لاوندر) چیست ؟

روغن اسطوخودوس (اسطوقدوس) که به نام روغن لاوندر هم شناخته می شود از گیاه و گل های اسطوخودوس تهیه می شود.

اسطوخودوس گیاهی مؤثر و محرک است که برای برطرف کردن به‌ویژه مشکلات گوارشی و مشکلات عصبی مؤثر عمل می‌کند.

روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) می‌تواند مشکلات تنفسی مانند گریپ، سرماخوردگی، چرک گلو، سرفه و آسم را تسکین دهد. می‌توانید این روغن را روی گردن یا پشتتان بزنید و اینکه به حالت استنشاقی استفاده کنید.

مفید برای تسکین درد ، تسکین میگرن ، خوشبو کننده هوا ، تمیز کردن و حتی مراقبت های مو می باشد. مطالعات نشان می دهد که این مزایای زیادی برای داشتن مو سالم و زیبا دارد.

همچنین میتوانید برای تسکین درد از روغن ریحان استفاده کنید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


روغن اسطوخودوس برای کاهش استرس 

روغن اسطوخودوس به طور گسترده ای به عنوان یکی از آرامش بخش ترین و تسکین دهنده ترین روغن های گیاهی شناخته شده است.

بنابراین، می تواند در درمان میگرن، سردرد، افسردگی، تنش عصبی و استرس عاطفی مفید باشد.

ماساژ بدن با این روغن می تواند به سرعت آثار استرس و فشار های روزمره را از شما دور کند .

یک راه سریع و کم هزینه برای کاهش استرس استفاده از روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) خالص برای این امر است.

کافیست با توجه به شرایط خود روش را انتخاب کنید و با اطمینان از عدم وجود عارضه جانبی به آرامش برسید.

چند قطره از این روغن را در روغن حامل مناسب مانند روغن نارگیل بریزید . پیشانی و پشت لاله گوش را به آرامی و بدون فشار ماساژ دهید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


درمان آکنه

طبق نظر متخصصین پوست و عطر درمانی، روغن اسطوخودوس یکی از مفیدترین روغن های درمان آکنه است.

این عارضه با زخم های قرمز و زخمی بر روی صورت و بدن مشخص می شود که به علت عفونت باکتریایی در نزدیکی غدد چربی ایجاد می شود.

این روغن می تواند علائم زخم را پس از درمان آکنه کاهش دهد. اضافه کردن مقدار کمی عصاره اسطوخودوس ( لاوندر ) به سایر کرم ها یا پماد های پوستی می تواند به طور بالقوه تسکین و بهبودی را افزایش دهد.

این روغن باکتری هایی که باعث ابتلا به عفونت اولیه می شود را مهار می کند و با استفاده از تغییرات هورمونی کمک می کند تا مقداری زیادی از چربی دفع شود.

هنگامی که چربی نمی تواند به درستی از غدد چربی بر روی صورت خارج شود، شروع به رشد می کند، به خصوص به این دلیل که بلوغ چربی اضافی را تحریک می کند و باکتری ها آن را تغذیه می کنند، و در نتیجه ایجاد چرخه ای از تحریک، عفونت و زخم های قابل مشاهده است که می تواند منجر به زخم جدی شود.

روغن اسطوخودوس در کاهش اثر زخم روی پوست نیز مؤثر است و اگر زخم‌تان قبلا بهبود یافته است نیز می‌توانید از آن استفاده کنید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


روغن اسطوخودوس مفید برای پوست

این روغن از بروز چین و چروک صورت پیشگیری کرده و علائم پیری پوست را کاهش می‌دهد.

چون خواص احیاکنندگی فوق‌العاده‌ای دارد. این روغن تأثیر زیادی در فعال کردن بافت‌های سلولی پوست دارد چون دارای قدرت مرطوب کنندگی بالایی است.

روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) باعث نرمی و لطافت پوست می‌شود و می‌تواند ظاهر پوست را صاف‌تر و جوان‌تر کند.

به همین دلیل کمپانی‌های تولیدکننده لوازم آرایشی از آن در تولید محصولات زیبایی‌شان استفاده می‌کنند.

روغن اسطوخودوس را از نظر عطر و خواص معمولاً با روغن گل محمدی مقایسه می‌کنند.


کاهش چروک‌های صورت

روغن اسطوخودوس سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در حفاظت از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد مؤثر هستند.

بخشی از خطوط ریز و چروک‌های صورت به‌دلیل وجود رادیکال های آزاد است.

برای استفاده از روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) برای کاهش چین ‌و چروک، چند قطره از روغن آن را با مقداری روغن نارگیل ترکیب کنید.

می‌توانید یک یا دو بار در روز از این ترکیب به‌عنوان مرطوب‌ کننده پوست استفاده کنید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


درد را تسکین میدهد 

شما می توانید از آن برای درمان درد عضلات، درد ساق پا، درد مفاصل و حتی درد کمر استفاده کنید .

این روغن ضد درد، و همچنین خواص ضد التهابی  دارد  که می تواند به کاهش درد، تورم و التهاب کمک  کند .

چند قطره از روغن اسطوخودوس ( لاوندر ) خالص  را  با روغن زیتون مخلوط  کرده تا می توانید  درد مفاصل و عضلات را تسکین دهید .

یا چند قطره از این روغن به  آب گرم اضافه کنید  ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بنشید تا درد کاهش یابد .


روغن را به محصولات مو خود اضافه کنید

می توانید کمی روغن اسطوخودوس به شامپو ، نرم کننده یا یک محصول دیگر اضافه کنید.

برای برخی از مزایای پوست سر ، رشد مو ، رایحه و اثرات آرامش بخش ، روغن را به محصولات مو اضافه کنید.

همچنین میتوانید برای رشد و تقویت مو از روغن مار و همچنین روغن کندش استفاده کنید


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


نحوه استفاده از روغن اسطوخودوس برای مو

روغن را در پوست سر خود ماساژ دهید ، روغن اسطوخودوس رقیق شده را روی پوست سر خود ماساژ دهید.

شما باید روغنهای اساسی و روغن حامل را در قسمتهای مساوی مخلوط کنید.

شما می توانید اسانس اسطوخودوس ( لاوندر ) را با روغن حامل مانند جوجوبا یا روغن نارگیل رقیق کنید.


درمان عفونت های قارچی

روغن اسطوخودوس  یک درمان موثر برای مبارزه با عفونت ها قارچی است.

تحقیقات انجام شده در این زمینه در سال ۲۰۱۱ در مجله میکروب شناسی پزشکی نشان می دهد که روغن اسطوخودوس (لاوندر) اثرات ضد قارچی قوی  دارد که باعث درمان عفونت های قارچی پوست و ناخن می شود همچنین خارش پوست، زخم ، بریدگی، کبودی و یا سوختگی، و خطر ابتلا به زخم را تسکین می دهد.

دو بار در روز تا زمانی که عفونت از بین برود این کار را انجام دهید

چند قطره از اسانس اسطوخودوس در ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون ترکیب کنید با یک توپ پنبه ای  به منطقه آلوده  بزنید بعد از نیم ساعت با آب ولرم بشوئید وکامل خشک کنید.


👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

blank


اگر سوال و ابهامی درباره روغن اسطوخودوس (لاوندر) دارید با ما تماس بگیرید


برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × 2 =

نوشته های مشابه

" مشاوره / ثبت سفارش "ورود به واتساپ